Fase final de l’Scratch Challenge

Hola famílies!

El passat dissabte 10 de Juny un parell d’equips de nois i noies de l’escola van participar en la fase final de la competició Scratch Challenge dins dels mSchools Student Awards 2017.

Ens vam trobar ben d’hora davant de la porta de l’escola i des d’allà vam enfilar cap al Palau de Congressos de Catalunya. En arribar vam recollir les acreditacions i vam aprofitar per fer-nos algunes fotografies plegats.

Els participants acompanyats per les seves famílies

Mestres i col·laboradors al costat dels equips participants

Una vegada dins del recinte vam poder fer una ràpida visita a la fira dedicada als projectes de la categoria App Education on competia l’Institut Mercè Rodoreda de l’Hospitalet de Llobregat.

A les 10:30h els vint equips participants van anar a una sala dedicada especialment a la competició. Allà cada equip disposava d’un ordinador portàtil sense connexió a la xarxa. Aleshores el repte va ser lliurat i la competició va començar.

L’equip de la Paula E., la Nerea i la Leah

L’equip de l’Alvaro, la Paula V. i l’Erik

El repte consistia en fer un programa on el personatge de l’Scratchy seguia un recorregut per Catalunya i, a determinades localitzacions, calia fer un petit joc de preguntes i respostes culturals. Durant hora i mitja els equips van estar molt concentrats en la seva feina, van programar el seu projecte viatger i, fins i tot, van poder fer un mos amb una bossa de pic-nic que va preparar per ells l’organització.

Tots els equips estaven concentrats programant la seva solució al repte plantejat

Una vegada esgotat el temps de la competició un equip de jutges va fer una primera valoració dels punts aconseguits pels equips segons una rúbrica predefinida. La sortida de la sala de tots els equips va ser molt emocionant.

Tot seguit vam assistir a la cerimònia d’entrega de premis conduïda pels periodistes Julia Bertran i Lluís Marquina. Malgrat l’esforç realitzat no vam guanyar cap premi, però ens quedem amb les boníssimes sensacions de la participació en aquest event i de tots els bons moments que vam gaudir. De ben segur que sempre recordarem la primera edició de l’Scratch Challenge i tant de bo poguem repetir el curs vinent!

Fins aviat Scratchers!

2 responses to “Fase final de l’Scratch Challenge

  1. FELICITATS, FELICITATS I MÉS FELICITATS!!!
    Sou uns campions només pel fet d’haver arribat fins aqui!!!

Deixa un comentari