Extraescolars

extraescolars 18-19Les activitats extraescolars que ofereix l’AFA de la escola son tant activitats esportives com artístiques.

organitzacio extraescolars 18-19v3

Les activitats de 16:30h a 18:00h duren una hora, però abans de començar els monitors recullen els nens a les aules i els acompanyen mentre berenen. A l’inici de les classes d’anglès i escacs els nens poden fer un berenar ràpid.

A les activitats esportives (Iniciació esportiva, Patinatge, Voleibol, Futbol sala, Basket, Expressió corporal, Hip hop, Dansa contemporània i Zum-ballar) s’ha d’abonar 15€ (10€ els adults) el primer mes per l’assegurança. Només cal pagar-ho una vegada en cas de realitzar més d’una d’aquestes activitats.

A l’activitat d’Anglès (Kids&Us) hi ha un càrrec anual en concepte de Material (inclou llibres, cd, fitxes, etc), però no hi ha pagament per matrícula. Per a renovar la plaça s’ha de lliurar omplert el full que s’ha entregat a cada nen. Els nous alumnes interessats poden informar-se de la metodologia i continguts dels diferents cursos al centre Kids&Us Hospitalet Centro, C/ Príncipe de Vergara, 48-50. Tel. 931179300 – 653911661. hospitalet.centre@kidsandus.es.

Els interessats en alguna de les activitats heu de lliurar el full d’inscripció a La Caseta de l’AFA. Als grups plens s’obriran llistes d’espera.

Us podeu descarregar aquí els formularis d’inscripció i enviar-los omplerts per email (afa.busquets@gmail.com) o lliurar-los a La Caseta:

Consulteu les últimes noticies a la categoria Extraescolars.

A continuació us fem una breu descripció de les activitats. Podeu trobar més informació d’algunes d’elles al menú superior (serveis oferts).

 • Anglès (amb Kids&Us): Las classes de Kids&Us són específiques per a nens, i segueixen una nova metodologia on l’anglès s’aprèn a través de jocs i activitats dinàmiques que proporcionen una immersió natural i espontània, de la mateixa manera que fan cada dia amb la seva llengua materna.
 • Escacs: El Richard Guerrero és mestre de la Federació Catalana d’Escacs i pare de la nostra escola. L’objectiu de les classes és desenvolupar en els nens i nenes una sèrie d’habilitats (memoria, imaginacio, creativitat, raonament logicomatematic, empatia…) mitjançant la pràctica dels escacs com a eina pedagògica.
 • Iniciació al Futbol sala (P4-P5): L’objectiu és la introducció a un esport d’equip per fomentar valors d’esforç, companyerisme, generositat i sobretot divertint-nos molt!!
 • Futbol sala: S’introdueix als nens i nenes en les principals característiques i reglament d’aquest esport d’equip. L’objectiu és iniciar les capacitats coordinatives específiques bàsiques del futbol, i utilitzar aprenentatges basats en els jocs de cooperació i oposició. Es realitzen varis partits amistosos al llarg del curs.
 • Iniciació esportiva: Adreçada als més petits, aquesta activitat pretén fomentar la participació en diferents esports per aconseguir una base motora àmplia abans de començar una especialització. L’objectiu és crear en el nen o nena un procés de descobriment de sí mateix, i que aprengui a valorar i conèixer les seves possibilitats, afavorint les bones conductes.
 • Natació: a la piscina municipal del centre.
 • Manualitats: Aquesta activitat fa que els nens mantinguin contacte amb diferents materials per obtenir bons resultats fets a mà.
 • Activitats per a adults: Tenim equip de futbol sala i classes de zum-ballar. També el patinatge i el voleibol poden realitzar-se en classes compartides nens i adult.
 • Altres activitats: Expressió corporal, Hip hop, Patinatge, Voleibol, Bàsquet
Anuncis

2 responses to “Extraescolars

 1. M’agrada aquest blog, ho trobo molt clar i agradable de llegir.
  Gràcies .

  Rosi (mare d’Elena de 4t)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s