Participació a l’Scratch Challenge

Hola famílies!

Enguany els alumnes de cicle superior de l’escola estan participant en la competició Scratch Challenge dins dels mSchools Student Awards 2017 i us volem fer cinc cèntims de l’experiència. Aquesta competició està dividida en dues fases:

  • una primera fase classificatòria que es va tancar el mes de Maig i on cadascun dels equips havia de crear un projecte desenvolupat en Scratch basat en la temàtica de “Els viatges”.
  • una fase final que tindrà lloc el dissabte 10 de juny dins la cerimònia dels mSchools Student Awards on es plantejarà un nou repte a solucionar amb Scratch i que s’haurà de desenvolupar en un temps d’una hora i mitja.

A la primera fase es van presentar quatre equips, dos de cinquè i dos de sisè, que van treballar de valent. Van haver de combinar la seva dedicació diària als estudis amb la il·lusió de dur a terme els seus projectes amb Scratch. Gràcies a l’empenta de la mestra Melània tots quatre equips van completar les seves propostes i van presentar quatre projectes molt interessants. En tots els projectes els alumnes van haver de pensar tant la història a presentar així com encarregar-se de dibuixar tots els elements, fer gravacions de veus així com de la seva programació.

Moltes felicitats a l’Alba, l’Álvaro, l’Amanda, el César, l’Erik, el Guillem, la Leah, el Leonardo, la Lluna, la Nerea, la Paula E., la Paula V. i la Tassnim per la vostra feina!

Aquí teniu unes captures de les pantalles d’aquests projectes.

El viatge de 2Pac pel Sistema Solar

El viatge de 2Pac pel Sistema Solar

 

El viatge de la Laika

El viatge de la Laika

 

El viatge d'un virus

El viatge d’un virus

 

Un viatge pel món

Un viatge pel món

De les quatre propostes presentades dues han arribat a la fase final. Així doncs entre els vint equips finalistes tindrem dos equips que representaran a la nostra escola.

Els desitgem molta sort en la seva participació i que gaudeixin de l’experiència!

 

 

Anuncis

One response to “Participació a l’Scratch Challenge

  1. Moltes felicitats als nois i noies que han participat. I molta sort als 2 grups que participaran aquest dissabte a la final. Molt bona activitat i experiència brutal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s