Fase final dels mSchools Student Awards 2018

Hola famílies!

El passat dissabte 9 de Juny tres equips de nois i noies de l’escola van participar en la fase final dels mSchools Student Awards 2018. Dos equips van competir a la categoria Scratch Challenge mentre que un equip representació de sisè ho va fer a la categoria Mobile History Map. Enguany la fase final es va celebrar ben a prop de l’escola, a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

L’equip de sisè va presentar el seu projecte anomenat Geobiografies dedicat a les figures de l’arquitecte Ramón Puig i Gairalt i de l’escultor Eduard Arranz Bravo.

L’equip d’alumnes i mestres davant del seu stand.

Maqueta de la Rambla Just Oliveras

Detall del tauler interactiu

Es tracta d’un projecte polièdric on hi tenen cabuda des de petites construccions amb peces de Lego recreant part de la rambla Just Oliveras fins a parts interactives electròniques. Força visitants es van acostar a l’stand a conèixer en detall aquesta proposta tan interessant.

Tot just presentant el projecte a un visitant.

Explicant a un periodista el projecte Geobiografies

I aquests són els dos equips que van representar l’escola a l’Scratch Challenge:

L’equip d’Scracth de cinquè

L’equip d’Scratch de sisè.

Tot just després de la presentació de la final els dos equips van anar a una sala dedicada a l’Scratch Challenge. Allà cada equip disposava d’un ordinador portàtil sense connexió a la xarxa, d’un bolígraf i d’uns fulls de paper. Aleshores el repte va ser entregat i la competició es va iniciar.

Preparats, llestos,… ja!

Fent un bon treball d’equip

Mantenint la concetració al 100%

Una vegada esgotat el temps de la competició un equip de jutges va fer la valoració dels punts aconseguits pels equips segons una rúbrica predefinida a l’enunciat del repte. Tot seguit vam assistir a la cerimònia d’entrega de premis.

Tot i l’esforç realitzat no vam guanyar cap premi, però ens quedem amb les boníssimes sensacions de la participació en aquest esdeveniment. Aprofitem per felicitar a l’Institut Mercè Rodoreda de l’Hospitalet de Llobregat que va guanyar el primer premi de l’Scratch Challenge a la categoria de secundària.

En aquest breu reportatge veure com va ser aquesta fase final.

Tal com va passar l’any passat vam gaudir de molts bons moments al costat dels alumnes, els mestres i les famíles. Us agraïm a tots vosaltres la vostra participació i suport. El record de la participació en els mSchool Student Awards ens acompanyarà i tant de bo poguem repetir el curs vinent!

Fins aviat!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s