Extraescolars curs 2018-2019

Hola Tribu!

Comencem la recta final del curs.. i ja estem pensant en el proper. Aquí tenim la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2018-2019. Aquesta setmana us hem circulat el full d’inscripció (infantil o primària) a l’escola, per a que ho pogueu consultar i omplir.

A partir de la setmana que ve (des del dilluns 14 de maig) recollim les inscripcions a La Caseta. La setmana que ve ampliem l’horari: Dimarts de 15:00h a 16:15h i de Dilluns a Dijous de 16:45h a 18:00h.

Algunes activitats tenen places limitades, que es cobriran per estricte ordre de rebuda de la inscripció.

Recordeu que per a reservar plaça de natació es cobra 50€ (en efectiu). Aquests diners es descomptaran posteriorment de la quota anual. Us recordem que en l’assemblea es va decidir que cada persona pot entregar les inscripcions de la seva família i només les inscripcions d’una altra família.

Tenim una bona notícia!! ens han concedit un nou horari a la piscina per a infantil: Dimecres de 16.45h a 17.30h. Esperem que aquest curs cap nen es quedi sense plaça!

Una altre novetat és que hem pensat en ampliar l’oferta esportiva amb el Basket, els dimecres per a primària.

Aquí podeu trobar els fulls d’inscripció:

Si esteu interessats en les classes d’anglès, podeu omplir la fulla de sol·licitud d’informació que trobareu a La Caseta. Els formularis de renovació s’han entregat als alumnes aquesta setmana, el dia màxim per retornar-los és el dilluns 21 de Maig.

Anuncis

6 responses to “Extraescolars curs 2018-2019

  1. Hola buenos dias. El enlace con el archivo para abrir las extraescolares de infantil no funciona ¿puede ser o es error mio? Es que el de primaria si puedo y el otro no se abre. ¿lo podeis mirar? Gracias 🤗

    Enviado de Samsung Mobile

  2. Bon dia, Volia saber quan penjareu les llistes de l’extraescolar de piscina per comprobar que tot estigui correcte. Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s