Les colònies 2018 ja acaben…

Hola families!

Ahir va haver festassa a Can Caballé, amb espectacle molt divertits. Els monis van fer un espectacle de foc i tot! Els més grans van fer disco i els altres anaven caient a poc a poc…

Ens porten moooltes fotos que pujarem a un àlbum flickr per a que les podem mirar amb ells. Publicarem la noticia a la web de l’AMPA quan estigui preparat.

Avui han l’aniversari de l’Isaias… per molts anys!!

Aquesta tarda els esperem cap a les 16:45h, tot i que la hora és aproximada. Millor estar preparats cap a les 16:30. Us anirem informant per WhatsApp quan surtin de Girona i mentre estan de camí.

Tots tenim ganes de veure’ls!! Per el bon funcionament us demanem que:

– quan veieu el bus arribar no aneu correns a buscar els nens, tinguem prudència, hem de deixar entrar als nens al pati amb els monitors, on ens reunirem amb ells. No els esperem a la vorera sinò al pati. Llavors podem anar a buscar les motxilles dels de E.I (p4, p5) i C.I (1r, 2n), els altres ja poden carregar la seva pròpia motxilla.

– el monitor responsable de cada grup us farà entrega de la targeta de la S.Social.

– si els monitors o els pares volen comentar algun fet (com han menjat, com han descansat, si ha hagut algun conflicte….) ho farem al moment de entrega de nens i els seus papers…. No marxeu sense preguntar què tal ha anat!! Recordeu que cada monitor en té 10 nens al càrrec i a tots us volem fer 5 cèntims…

– medicacions, funciona igual que a la anada. És a dir la Marta estarà al mig de la pista amb la caixa i medicacions a tornar a les famílies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s