Darrers recordatoris per a les colònies Setmana Santa BiP 2018

Ja acabem el segon trimestre… ja s’ensumen les Colònies al Busquets!

Ja ho aneu tenint tot preparat? Us volem fer arribar les darreres informacions i recordar-vos els aspectes més importants, per gaudir al màxim d’aquests dies.

Recordeu que podeu trobar la informació completa al Dossier informatiu 2018 – Escola de circ que es va entregar el dia de la reunió.

Sortida i arribada

canviHoraLa sortida és el dilluns 26 de març a les 9h., i la tornada el dimecres 28 de març cap a les 16:30h., els autocars aparcaran a la porta de l’escola de Josep Tarradellas. Esperarem, tant a l’anada com a la tornada, a dintre del pati. Atenció! No feu tard! Recordeu que aquest diumenge hi ha canvi d’hora!!

El pati estarà obert dilluns des de les 8:30, doncs els monitors arribaran per recollir informació d’última hora i respondre preguntes. També recolliran la targeta sanitària, que hem d’entregar directament al monitor, per evitar pèrdues. La Marta, coordinadora, recollirà els medicaments que siguin necessaris de tots els nens i nenes.

Necessitem l’ajuda dels pares i mares per pujar i baixar motxilles dels autocars!. Si us plau esperem a l’avís i seguim les instruccions dels monitors i l’AMPA per fer-ho en ordre. Els nens arribaran en el mateix autocar en el que marxin.

Què cal portar

tupperPer al primer dia els nens han de dur l’esmorzar i el dinar de casa. Ens van aconsellar portar aquest menjar en una bossa a part de la motxilla gran, enganxada a ella.

TOTA LA ROBA I ESTRIS HAN D’ANAR MARCATS AMB EL NOM DEL NEN/A PER A EVITAR PÈRDUES!!!

 Comunicació e informacions

suscripcionsLa informació general es publicarà a la web de l’AMPA: https://ampabip.wordpress.com. Us recordem que us podeu inscriure per rebre per email al mateix moment que es publiquen totes les informacions de la web (a dalt a la columna de la dreta, deixeu la vostra adreça d’email i confirmeu al email que rebreu).

Qualsevol informació no urgent de les famílies també s’ha de fer arribar a través de l’AMPA. No ens hem de posar en contacte directament amb la casa de colònies si no es tracta de res urgent.

WhatsAppUs recordem també que tenim un grup de WhatsApp amb les mares i pares. Si no hi sou i hi voleu ser, informeu-vos amb els companys de classe per a que us puguem afegir des de l’AMPA. Per WhatsApp passarem la informació que ens vagi arribant, i si hi ha sort, alguna foto també!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s