Segon racó de programació de Bee-bots a P5

Hola famílies!

En aquesta ocasió us volem explicar que després del Nadal el grup de pares i mares voluntaris de P5 ha continuat la col·laboració del racó dedicat a la programació de petits robots (Bee-bots). Donat que els nens i nenes ja estan familiaritzats amb els Bee-bots hem encetat nous reptes.

El primer d’ells ha estat construir un petit laberint fent ús de les catifes de plàstic transparent. Mitjaçant petits quadrats de paper blancs i negres els nens componien el laberint que després seguiria el Bee-bot. Aquí en teniu uns petits exemples:

El segon repte ha estat una mica més esportiu. Els nens i nenes han ensenyat als Bee-bots el joc de les bitlles. Reciclant ampolles de plàstic d’aigua hem fet les bitlles. Tot seguit hem mesurat la distància on col·locar les bitlles amb la catifa numèrica. Finalment hem programat els moviments que havien de seguir els Bee-bots per tal de tirar a terra tantes bitlles com fos possible amb un únic programa. En aquestes fotografies veureu com funcionen les bitlles dels Bee-bots:

Els nens i nenes de P5 han gaudit molt d’aquestes activitats programant els Bee-bots. Per acabar donem les gràcies a tots els pares i mares que han participat en aquests racons robòtics. Esperem continuar amb aquesta iniciativa ben aviat.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s