Informació reunió colònies BiP 2018

El passat dilluns, 5 de març, va tenir lloc la reunió informativa sobre les colònies BiP 2018 a Can Caballé.

La Cristina i la Marta ens van explicar que aquest any el centre d’interès que guiarà les colònies serà EL CIRC. Al voltant d’aquesta temàtica es faran tota mena d’activitats, feines en comú, jocs…

El dia de la xerrada ens van donar un dossier amb tota la informació dels dies, horaris, activitats, documentació necessària… (intentem guardar en secret el detall de les activitats per a que sigui una sorpresa per als nens i nenes) i el full d’inscripció per l’estada de 24 horas que ja us haviem avançat:

En aquest full d’inscripció no dubteu a posar qualsevol aspecte de salut, costums de l’infant, inquietuts… Tot alló que creieu que els monitors hagin de saber.

A part de la documentació necessària indicada al dossier ia la fitxa, també hem de presentar, en el cas que sigui necessari, el certificat mèdic d’intoleràncies així com l’autorització expressa per part dels pares, conforme els monitors puguin administrar cap tipus de medicaments, en cas que sigui necessari o per recepta mèdica.

Tota aquesta documentació s’ha de fer arribar a l’AMPA abans del divendres 9 de març, que és quan tornarà a passar la Marta per l’escola. Aquest també el l’últim dia per si algú s’anima a venir de colònies.

Algunes dades importants:

  • Recordar que l’esmorçar i el dinar del primer dia no estan inclosos i s’han de portar de casa, ja sigui en entrepans o carmanyola. Es recomana portar-ho en una motxileta a part per a que l’infant li sigui fàcil treure’l. Es recomana portar una cantimplora.
  • El dia 26 de març a les 9:00h sortirè l’autocar de colònies. Les families haurem d’estar al patí de l’escola una mica abans, on el monitors ens estarán esperant distribuits per cursos, per conèixen’s i rebre les darreres informacions per part nostra.
  • És molt important que el mateix dia porteu la targeta sanitària original (física) de l’infant per donar-li al monitor del nen. En cas de ser necessari, la medicació s’ha de lliurar, amb les corresponents explicacions PER ESCRIT, a la Marta, la coordinadora de les colònies.
  • Com tots els anys, des de la casa de colònies ens aniran informant de tot a l’AMPA, i nosaltres farem arribar aquesta informació als pares i mares a través del grup de Whatsapp. Properament l’obrirem i us convocarem.
  • El segon pagament s’ha de fer abans del 16 de març mitjançant ingrès al compte de l’AMPA (ES92 2100 1353 9802 0004 8915 (Caixabank), indicant “colònies 2018” i el nom de l’alumne i curs). RECORDEU QUE COM QUE NO HEM ARRIBAT ALS 75 INSCRITS, NO PODEM FER DESCOMPTE PER GERMANS, per tant el segon pagament és de 100€ en tots els casos.
  • Us tornem a recordar que el full d’inscripció de l’estada de 24 hores, fotocòpia de la tarjeta sanitària, fotocòpia del llibre de vacunes i fotocòpia del DNI s’han de lliurar a la caseta de l’AMPA també abans del 9 de març.

Ja queda res per començar aquesta gran aventura a Can Caballé!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s