Colònies de Setmana Santa BiP 2018

Benvolguda tribu BiP,

Per cinquè any consecutiu, comença el segon trimestre i amb ell, la preparació de les Colònies de Setmana Santa BIP!!!!. Aquest curs marxem el 26, 27 i 28 de març a Can Caballé (Estanyol), amb el mateix equip de gestió, cuina i monitoratge que els cinc primers anys.

El preu de les colònies és 160€, i inclou l’estança a la casa de colònies els tres dies, dues pensions complertes (l’esmorzar i dinar del primer dia s’ha de portar de casa), autocar, director, equip de monitors i monitores 24 hores i assegurança. Hi ha un descompte a partir del segon fill, sent el preu de la colònia de 145€ a partir del segon fill (si hi hagués menys de 75 inscripcions aquest descompte no es podrà aplicar).

El pagament es farà en dues quotes: 60 € durant el procés d’inscripció (del 29 de gener al 2 de febrer) i el restant fins al 16 de març. Tots dos pagaments s’han de realitzar mitjançant transferència bancària al núm. de compte de l’AMPA (Caixabank: ES92 2100 1353 9802 0004 8915 indicant “colònies 2018” i el nom de l’alumne i curs.).

En cas de formalitzar la inscripció i fer efectiu els pagaments, si el nen o nena no pot anar de colònies per causes mediques justificades, només es retornarà el cost de l’estança a la casa de colònies.

Aquest curs poden anar de colònies un màxim de 100 nens i nenes. Un cop finalitzades les places, no hi haurà opció de inscriure més infants per garantir la qualitat de l’estada a la casa. Com a novetat aquest curs, donem també la opció de participar als alumnes de P3.

Per a realitzar la inscripció, podeu enviar-la al nostre correu electrònic (ampa.busquets.hospi@gmail.com) o passar per La Caseta de l’AMPA del 29 de gener al 2 de febrer, en l’horari: 16:45-17:45. En tots dos casos, cal entregar el resguard del primer pagament (60€) i el full d’inscripció omplert i signat (trobareu el full d’inscripció més endavant). La inscripció serà en ordre d’entrega de la documentació. La inscripció no és vàlida només fent el pagament!
Finalment, us informem que aquest curs realitzarem dues reunions informatives:

  • 25 de gener a les 17.00h: reunió d’informacions generals de les colònies per a les famílies que encara no heu participat d’aquesta activitat amb nosaltres: empresa organitzadora, casa de colònies, preu, horaris, assegurances…
  • 5 de març a les 18.00h: reunió informativa dirigida a totes les famílies que participeu de les colònies: equip de monitors i monitores, sortida i arribada, horaris, activitats, menús, protocols en cas d’emergència… El director/coordinador de la colònia resoldrà tots els dubtes que tingueu en aquesta reunió.

Si necessiteu més informació, passeu per la caseta o envieu-nos un correu.
Animeu-vos a participar!!!!

Full inscripció colònies 2018

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s