Racó de programació de Bee-bots a P5

Hola famílies!

Des de mitjans de novembre una vintena de pares i mares de P5 voluntaris ha col·laborat amb l’escola en la realització del racó dedicat a la programació de petits robots (Bee-bots).

D’aquesta manera els nens i nenes han conegut els Bee-bots, uns petits robots  amb aspecte d’abella que es poden programar, ordenant-los els moviments que volem que facin: endavant, enrere, girar a dreta o esquerra. Aquests robots guarden aquestes seqüències d’instruccions a la seva memòria i les executen quan es prem el botó de GO!

Per tal de poder practicar els moviments dels Bee-bots tenim diferents catifes que representen diferents escenaris.

Primer hem jugat amb els Bee-bots sobre la manta dels números, i l’hem fet anar fins al número dels anys que tenen els nens i nenes. També l’hem fet anar al número i girar per assenyalar els dibuixos del seu costat. I fins i tot l’hem fet anar i tornar, i anar i tornar girant! Després hem practicat amb la catifa de l’abecedari on els nens i nenes triaven la paraula que volien que el Bee-bot anés resseguint sobre la catifa. Per acabar hem jugat amb la catifa que representa una petita ciutat i hem fet voltar al Bee-bot a diferents indrets com la platja.

Els nens i nenes moguts per la curiositat i les ganes d’aprendre han participat molt activament programant les seves ordres als Bee-bots. I els pares i mares que han participat també han gaudit de  l’experiència d’aquesta activitat.

Aquesta és una petita galeria d’imatges de l’activitat realitzada:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s