Grups interactius BiP

Hola tribu,

L’escola està posant en marxa els Grups Interactius (GI), una nova experiència pedagògica on mestres, alumnes i pares/mares/estudiants/avis/àvies/veïns/antics alumnes… voluntaris treballen amb l’objectiu conjunt de que els nostres nens i nenes aprenguin i experimentin una forma d’educació diferent a la tradicional.

Com funciona? Mireu aquest vídeo i gaudiu… Us fem cinc cèntims. Cada curs tindrà 1 grup interactiu de matemàtiques i 1 de llengua cada setmana, en diferents franges horàries, i de unes 2 hores de duració. Aquí, la classe es distribueix en 4 grups d’uns 6 nens cadascú, on hi haurà 1 voluntari a cada un dels grups, i 2 professors per fer la tasca pedagògica.

Què ha de fer cada voluntari? Doncs interactuar al grup promovent i fomentant la participació de tots els nens/nenes. És molt important que sapigueu que els voluntaris NO CAL que coneguin la matèria o activitat que el professor determini per a cada grup. Simplement CAL estar amb ells, fomentar la comunicació, preguntar si estan segurs, comentar a un nen si està d’acord amb l’altre…

Com ens podem apuntar? Molt fàcil. Entreu al link http://agora.xtec.cat/escbusquetsipunset/linia-pedagogica/fes-te-voluntari/ i ompliu el formulari, indicant les franges horàries que podrieu venir. L’escola rebrà totes les sol·licituds i us trucarà per confirmar l’assistència.

Famílies. Això és història al BiP. Gaudim…

Fes-te GI-voluntari BiP ja!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s