Inici activitats extraescolars i servei d’acollida

Benvolgudes families BiP,

Ja som al setembre, i amb ell un curs més comença el proper dimarts 12. Les families ens trobem organitzant horaris i preparant rutines de nou.

Des de l’AMPA us volem recordar la oferta d’acollida i activitats extraescolars que posem a la vostra disposició.

L’acollida està en marxa des del primer dia de curs, dimarts 12 de setembre.. Podeu disposar d’ella de 8h a 9h i/o de 16:30 a 17:30.
Estem fent obres a la caseta i no estaran acabades a principi de curs, per tant fins que estigui tot enllestit, l’acollida es realitzarà a l’escola.
Podeu consultar els detalls d’aquest servei a la pàgina acollida.

Les classes extraescolars d’anglès amb Kids&Us comencen ja la primera setmana de curs (12 setembre), menys els grups de P3 que començaran la primera setmana d’octubre. Les families heu rebut tota la informació necessària per email. Encara està oberta la inscripció si esteu interessats. Si teniu cap dubte o voleu més informació podeu adreçar-vos al centre Kids&Us Hospitalet Centre, indicant que sou families del Busquets:
C. Príncipe de Vergara, 48-50
Telf. 931179300 Mov. 653911661
hospitalet.centre@kidsandus.es

La resta d’activitats extraescolars començaran la setmana del 2 d’octubre. Podeu pasar per la caseta en l’horari habitual per demanar informació o deixar les inscripcions. Trobareu tota la informació a la pàgina extraescolars, on també teniu disponibles els formularis d’inscripció tant per a infantil com primaria).

Us recordem que els torns de natació de divendres a primera hora de la tarda estan complets, i hi ha oberta llista d’espera. Al segon torn (18:15-19:00) si que hi ha places disponibles, de P3 a 6è.

Deixa un comentari