Resum del taller de disseny 3D per Minecraft – 26 de Maig

Hola famílies!

El divendres 26 de Maig vam fer el darrer taller tecnològic del curs 2016/17 a l’aula de TAC. En aquesta ocasió vam repetir el taller de disseny 3D per Minecraft que vam fer abans de les vacances de Setmana Santa. Un grup de nou nens i nenes de diferents cursos, acompanyats pels seus pares, van assistir per aprendre a crear figures amb volum mitjançant l’ordinador personal.

L’Antonio García va arrancar el taller explicant la necessitat d’un bon disseny en els programes i videojocs que utilitzem diàriament.  Això es va reflectir en un interessant vídeo on es presenta l’evolució del disseny i la visualització dels videojocs.

Coneixent Tinkercad

Per poder fer disseny d’objectes en 3D vam utilitzar el software d’Autodesk Tinkercad. Aquesta eina permet la construcció de models sòlids amb una interfície d’usuari molt senzilla. Mitjançant l’ús de peces geomètriques bàsiques com cubs, piràmides, cilindres, … i d’operacions com la unió, la intersecció o bé la seva deformació es poden fer construccions en 3D.

Tots els participants estaven concentrats en els seus dissenys 3D.

Durant el taller vam poder experimentar fent creacions lliures.

I aquí un dels resultats: Un cavall porta-cubs

Tinkercad ens ofereix la possibilitat d’exportar les nostres creacions al món de Minecraft fent una conversió entre els colors del nostre disseny i els materials de construcció propis de Minecraft. Així és com vam arribar al final del taller, tot just veient algunes de les creacions fetes en el món de Minecraft.

Visitant les creacions fetes al taller 3D dins de Minecraft

Abans d’acabar el taller ens vam fer una foto de grup plegats.

Només ens queda que agrair-vos la vostra participació i interès en aquest taller. Carregeu bé les piles i esperem continuar amb nous tallers el curs vinent 2017/18. Que passeu un estiu genial!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s