Darrer dia a Mas Muxach

Hola families!

Despres de la festassa d’ahir, avui dia de recollida.
IMG_3052.JPG

Aquesta tarda els esperem cap a les 17:00h, tot i que la hora és aproximada. Millor estar preparats cap a les 16:30. Us anirem informant quan surtin de Girona i mentre estan de camí.

Tots tenim ganes de veure’ls!! Tinguem prudència, hem de deixar entrar als nens al pati de baix amb els monitors, on ens reunirem amb ells. No els esperem a la vorera sino al pati.

Allà farem la cloenda i tornada de nens, i per el bon funcionament us demanem que:

– quan veieu el bus arribar no aneu correns a buscar nens, sinó que els espereu al pati. I un cop cada monitor per grup ja estigui situat al mateix lloc que la entrega de nens, saludeu als nens i aneu a buscar la bossa dels de E.I (p4, p5) i C.I (1r, 2n), els altres ja poden carregar la seva pròpia motxilla.

– el monitor responsable de cada grup us farà entrega de la fitxa tècnica (inscripció)el nen/a i de la targeta de la S.Social.

– si hem de explicar-vos coses importants (com han menjat, com han descansat, si ha hagut algun conflicte….) O quelcom que hagi passat durant la colònia ho farem al moment de entrega de nens i els seus papers…. No marxeu sense preguntar què tal ha anat!! Recordeu que cada monitor en té 10 nens al càrrec i a tots us volem fer 5 cèntims…

– medicacions, funciona igual que a la anada. És a dir la Cristina estarà al mig de la pista amb la caixa i medicacions.

Com sabeu ens estan plantant els arbres al pati. Tot i que no estaran treballant aquesta tarda, hi haurà maquinaria, tinguem precaució i vigilem que els nens no prenguin mal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s