Colonies BiP: recordatoris abans de la sortida aquest dilluns 10 d’abril

Per fi s’acaba el segon trimestre…. i comencen les Colonies BiP!!!

Ja ho aneu tenint tot preparat? Us volem fer arribar les darreres informacions i recordar-vos els aspectes més importants, per gaudir al màxim d’aquests dies.

Recordeu que podeu trobar la informació completa al dossier que es va entregar el dia de la reunió.

Sortida i arribada

La sortida és el dilluns 10 de març a les 9h., i la tornada el dimecres 23 a les 17h., a la porta de l’escola de Josep Tarradellas.

Els monitors arribaran el dilluns una bona estona abans per recollir la informació d’última hora de les families i respondre dubtes. També recolliran la targeta sanitària, que hem d’entregar directament al monitor, per evitar perdues. Us donarem una cinta de color per identificar les motxilles per grups.

Les families que hagin de donar medicacions o indicacions especials poden arribar una mica abans de les 9h per tenir prou temps. Els nens que necessitin medicació, aquesta s’ha d’entregar directament a la Cristina, la directora de les colònies, juntament amb el full d’autorització per l’administració de medicaments, degudament emplenat.

Si us plau esperem a l’avís i seguim les instruccions dels monitors i l’AMPA per pujar/baixar en ordre als autocars (nens i motxilles). Els nens arribaran dimecres en el mateix autocar en el que marxin.

Què cal portar

tupperPer al primer dia els nens han de dur l’esmorzar i el dinar de casa.

TOTA LA ROBA I ESTRIS HAN D’ANAR MARCATS AMB EL NOM DEL NEN/A PER A EVITAR PERDUES!!!

 Comunicació e informacions

suscripcionsLa informació general es publicarà a la web de l’AMPA: https://ampabip.wordpress.com. Us recordem que us podeu inscriure per rebre per email al mateix moment que es publiquen totes les informacions de la web (a dalt a la columna de la dreta, escriviu la vostra adreça d’email i confirmeu al email que rebreu).

Qualsevol informació no urgent de les famílies també s’ha de fer arribar a través de l’AMPA. No ens hem de posar en contacte directament amb la casa de colònies si no es tracta de res urgent.

WhatsAppUs recordem que existeixen grups de WhatsApp per cursos. Si no esteu en cap, informeu-vos amb els companys de classe per a que us puguem afegir. Per WhatsApp passarem la informació al moment que ens vagi arribant, i si hi ha sort, alguna foto també!

Ens veiem dilluns!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s