Informació colònies BiP 2017

El passat dijous, 16 de març, va tenir lloc la reunió informativa sobre les colònies BiP 2017.

La Cristina, coordinadora de les colònies, ens va explicar que aquest any el centre d’interès que guiarà les colònies seran els indis. Al voltant d’aquesta temàtica es faran tota mena d’activitats, feines en comú, jocs… (Recordeu que és important mantenir el secret amb els nens, per facilitar el factor sorpresa i la diversió).

El dia de la xerrada ens van donar un dossier amb tota la informació dels dies, horaris, activitats, documentació necessària… i un full d’inscripció. Els dos documents els podreu trobar més endavant.

En aquest full d’inscripció no dubteu a posar qualsevol aspecte de salut, costums del nen/a… que creieu que els monitors hagin de saber.
Aquest any, a part de la documentació necessària indicada al dossier, també haureu de presentar, en el cas que sigui necessari, el certificat mèdic d’intoleràncies.

Recordeu algunes dades importants:

  • L’esmorzar i el berenar dinar del primer dia no estan inclosos i s’han de portar de casa, que haurà d’anar a la mateixa motxilla que portin per l’estada.
  • El mateix dia 10 d’abril a les 9:00h haureu de portar la targeta sanitària original per donar-li als monitors.
  • Com tots els anys, la casa de colònies ens anirà informant de tot a l’AMPA i farem arribar aquesta informació als pares a través dels grups de Whatsapp que farem per curs.
  • El segon pagament (100€ o 85€ segon o següents fills) s’haurà de fer abans del 24 de març mitjançant ingrés al compte de l’AMPA (BBVA: ES5101823924100200144629 indicant “colònies 2017” i el nom de l’alumne i curs).
  • Finalment, el justificant d’aquest pagament, una fotografia del nen/a, el full d’inscripció emplenat, fotocòpia de la targeta sanitària, fotocòpia del llibre de vacunes i fotocòpia del DNI del nen/a s’hauran de lliurar a la caseta de l’AMPA també abans del 24 de març.

Aquesta és la documentació entregada. Podeu descarregar-la aquí o recollir-la a la caseta:

Anuncis

One response to “Informació colònies BiP 2017

  1. Que guay, se lo van a pasar en grande.
    Soy la mamá de Lucía Peregrina, no pude ir a la reunión, agradecería que me informarán por correo electrónico.
    Un saludo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s