Resum Consell Escolar de data 15/12/2016

Famílies.

Aquest és el resum del Consell Escolar que es va fer amb data de 15/octubre de 2016.

  • Aprovació acta anterior.
  • Resultats eleccions Consell Escolar. S’explica qui surt i qui entra de tots els sectors. Es llegeixen totes les actes i documents de la convocatòria i es dona per constituit el nou Consell Escolar de l’Escola Busquets i Punset.
  • Aprovació PAC. L’equip directiu explica que l’objectiu prioritari és millorar la cohesió social de l’Escola des de toas les àmbits (famílies, mesures i alumnat), i explica les actuacions i activitats proposades al PAC més rellevants. Altres objectius són refer el PEC i les NOFC, i millorar l’exit escolar. En aquest curs es modificaran els informes de notes trimestrals, avaluant-se per dimensions; s’explicarà a les famílies amb un document que anirà adjunt a les notes d’aquest primer trimestre.
  • Els pares pregunten sobre la participació de les famílies en el full de col·laboració amb l’escola. Es contesta que encara s’està en fase de recollida. Sembla que s’estará sobre el 8-10% de famílies que han entregat el full de col·laboració.
  • L’equip directiu explica com va anar la visita de l’alcadessa Núria Marin, a l’escola. Bones intencions, però sense concretar res. Es comenten estratègies per poder tenir una reunió amb l’Ajuntament, per saber què pot fer l’Ajuntament per l’Escola, independentment del que faci la Generalitat.Es recullen idees per veure quina estrategia interessa més.
  • S’aproven noves sortides. Els pares proposen possibles sortides, com pot ser a Mercabarna on s’ofereix un programa educatiu per fomentar el consum de fruita.
  • Els pares comenten si és possible fer les comunicacions de l’Escola en català i en castellà. Es parlarà en claustre.
  • Fi.

Famílies, aprofitem aquest espai per recordar-vos el full que va entregar l’escola a les famílies, per fer propostes o activitats a l’escola, des de les famílies. El podeu lliurar als tutors de cada curs. Penseu que una comunitat de famílies amb força i implicació a l’escola afavoreix i segur que potencia un major vincle mutu escola-famílies.

Anuncis

2 responses to “Resum Consell Escolar de data 15/12/2016

    • Projecte d’autonomia de centre, Projecte educatiu de centre i normes de organització i funcionament del centre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s